Börcs Blog: 2014. február

Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 297 fő
  • Képek - 4325 db
  • Videók - 155 db
  • Blogbejegyzések - 389 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 16 db

Üdvözlettel,

Börcs klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 297 fő
  • Képek - 4325 db
  • Videók - 155 db
  • Blogbejegyzések - 389 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 16 db

Üdvözlettel,

Börcs klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 297 fő
  • Képek - 4325 db
  • Videók - 155 db
  • Blogbejegyzések - 389 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 16 db

Üdvözlettel,

Börcs klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 297 fő
  • Képek - 4325 db
  • Videók - 155 db
  • Blogbejegyzések - 389 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 16 db

Üdvözlettel,

Börcs klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Börcs klub hírei - 2014. február

Zöld levelecske, falevelecske
Várlak téged, tavasz lesz már
Szőke leányra, barna legényre
Szerelemtündér rátalál.

 

Táncol a lányka, fordul a párja
Tavaszi réten víg a tánc
Szőke leányra, barna legényre
Szerelemtündér rátalál

 

Szép leányka, légy a párom
Erre kérlek téged
Boldog lennél, hidd el nékem
Ha szerethetnélek téged.

 

Zöld levelecske, falevelecske
Várnak téged, tavasz lesz már
Szőke leányra, barna legényre
Szerelemtündér rátalál

Tovább 

 

Hozzávalók:

  • 2 dl tejTúrós fánk sütőben sütve
  • 2 dkg élesztő
  • 1 evőkanál porcukor
  • 30 dkg rétesliszt
  • 1 tojássárga
  • csipetnyi só
  • 3 dkg vaj
  • A töltelékhez:
  • 25 dkg tehéntúró
  • 10 dkg mazsola
  • 1 evőkanál porcukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 2 tojássárga
Elkészítés:

1 dl tejbe belekeverem a szétmorzsolt élesztőt és a porcukrot, majd letakarva felfuttatom. Mély tálba szórom a lisztet, beleöntöm a felfuttatott élesztőt, a tojássárgáját, a sót, a vajat, és annyi tejjel dagasztom be a tésztát, hogy közepesen kemény legyen.

Tovább 

Hozzávalók:

  • 3 dkg élesztő
  • 1 kanál cukor
  • 4 evőkanál olvasztott sütőmargarin
  • 3 dl tej
  • késhegynyi só
  • 4 tojássárgája
  • 7 dl liszt
  • olaj a sütéshez
  • porcukor a szóráshoz
Elkészítés:

Az élesztőt a cukorral és 1 dl tejjel felfuttatjuk. A keverőtálba öntjük a tojássárgát, kissé megsózzuk, és állandó keverés mellett hozzáadjuk a többi langyos tejet, a 7 dl lisztet, a megkelt élesztőt és az olvasztott, langyos margarint. Fakanállal alaposan kidolgozzuk, hólyagosra verjük.

Tovább 

Farsangi finomság: édes pókháló



Hozzávalók:
* 1 bögre tej
* 1 bögre liszt
* 1 ek cukor
* csipet szódabikarbóna, vagy sütőpor
* csipet só
* 3 tojás
* olaj
* műanyag uzsonnás zacskó

Elkészítés:
A tejet a csipet sóval és 1 evőkanál cukorral elkeverjük, majd felforraljuk.
Állandó kevergetés közben hozzácsurgatjuk a lisztet.
Levesszük a tűzről, hagyjuk hűlni pár percig.
Kevergetés mellett egyenként beleütjük a tojásokat.
A palacsintasütőbe 3mm vastagságig olajat öntünk és felforrósítjuk.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu