Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Elkészítés:
A lisztet összegyúrjuk a mézzel, vízzel, dióval, fűszerekkel, és egy órát pihentetjük. Ezután kb. egy centiméter vastagságúra nyújtjuk, tetejét meghintjük a gorombára darált dióval. Formás kiszúróval, különböző alakzatokat szaggatunk, melyeknek közepére egy-egy szem aszalt szilvát teszünk.
11 éve | Jakab Noémi | 0 hozzászólás
Ezek a puszedlik finom puhák, omlósak, illatosak. A tésztát azonnal
süthetjük, nagyon enyhén lisztezett kézzel könnyen formálható. Én mindig
késes robotgépben keverem, pár perc alatt megvan, de fakanállal sem
ördöngösség összeállítani. Gyors és finom.
kb. 40-50 db
Hozzávalók:
350 g finomliszt
100 g rétesliszt
100 g porcukor
1 púpos teáskanál szódabikarbóna
2 teáskanál kakaó
1/2 kávéskanál fahéj
1/2 kávéskanál őrölt szegfűszeg
csipetnyi őrölt gyömbér - elhagyható
pár csepp citromlé vagy narancslé (szörp is lehet) - elhagyható
1 tojás + 1 sárgája
1 evőkanál tejföl
150 g akácméz (termelői)
80 g vaj vagy zsír (margarin nem jó)
A sütőt 180 fokra begyújtjuk, egy-két sütőlemezre vagy tepsire
sütőpapírt vágunk.
|
|
11 éve | Jakab Noémi | 0 hozzászólás
11 éve | Jakab Noémi | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Elkészítés:
Az első réteghez 3 tojássárgáját, 1 csomag vaníliás cukrot és 5 evőkanál
porcukrot habosra keverünk egy műanyagtálban, majd a 3 tojásfehérjét kemény
habbá verjük. 1,5 dl
vízben 2 evőkanál zselatint forrásig simára keverünk. Mikor felfőtt, a zselatin
melegen hozzákeverjük a tojássárgájához. A formába öntjük, ez lesz a legalsó
lap.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu