Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Elkészítés:
Az első réteghez 3 tojássárgáját, 1 csomag vaníliás cukrot és 5 evőkanál
porcukrot habosra keverünk egy műanyagtálban, majd a 3 tojásfehérjét kemény
habbá verjük. 1,5 dl
vízben 2 evőkanál zselatint forrásig simára keverünk. Mikor felfőtt, a zselatin
melegen hozzákeverjük a tojássárgájához. A formába öntjük, ez lesz a legalsó
lap. Fél órára a hűtőbe tesszük. A második réteget ugyanúgy készítjük, mint az
elsőt, annyi különbséggel, hogy a tojássárgájához 1,5 evőkanál kakaót keverünk.
Ráöntjük a már hűtőben lévő rétegre.
A harmadik réteghez 2 pohár tejfölt, 7 evőkanál porcukrot, 1 csomag vaníliás
cukrot simára keverünk, majd 1,5
dl vízzel 2 evőkanál zselatint forrásig keverünk, hozzá
adjuk a tejfölhöz, ráöntjük a 2. rétegre. Ezt is hagyjuk a hűtőben hűlni.
A negyedik réteghez 4 dl
málnaszörpöt összekeverünk 2 evőkanál zselatinnal és 2 dl forralt vízzel. Ezt
ráöntjük a 3. rétegre, és fél órára a hűtőben állni hagyjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!