Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
■1,25 kg padlizsán (4 kisebb vagy 3 közepes)
■só
■3 ek almaecet
■1/2 kg csirkemellfilé
■olaj
■1 dl fehérbor
■3 közepes hagyma
■5 tojás
■bors
■1 csomag petrezselyem
■3 ek búzadara
■3 közepes paradicsom
1.A padlizsánokat meghámozzuk és felkockázzuk, almaecettel savanyított, sós vízben 5 percig főzzük.
2.A húst felkockázzuk, olajon fehéredésig pirítjuk, sózzuk és ráöntjük a bort. Kis lángon, fedő alatt addig pároljuk, míg megpuhul (kb. 15 perc).
3.A hagymát felkockázzuk, olajon üvegesre dinszteljük (5-10 perc).
4.A tojásokat villával felverjük, jól megsózzuk, megborsozzuk, apróra vágott petrezselyemmel ízesítjük és elkeverjük a darával.
5.A hozzávalókat egy nagy edényben összeforgatjuk, margarinnal kikent hőálló tálba öntjük.
6.Fél centi vastag karikákra szeljük a paradicsomot, ezekkel a szeletekkel fedjük be a rakottast.
7.Először lefedve, majd a fedőt levéve kb. 1 órán keresztül nagy, majd kisebb lángon sütjük, míg az oldala szépen megbarnul, megfeketedik, a paradicsomok teljesen megpuhulnak.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!