Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
•25 dkg puha margarin
•20 dkg porcukor
•6 tojás
•20 dkg olvasztot csokoládé
•20 dkg darált dió
•10 dkg liszt
•1 mk. őrőlt fahéj
•1 mk. őrőlt szegfűszeg
•1 tk. sütőpor
•1/2 tk. szódabikarbóna
tetejére:
•baracklekvár
•10 dkg étcsokoládé megolvasztva
A sütőt előmelegítjük 175-180 fokra.
A margarint és a cukrot habosra kavarjuk, közben felolvasztjuk a csokoládét vízgőzön, vagy a mikróban alacsony fokozaton. A tojásokat szétválasztjuk. A lisztet, diót, fűszereket, sütőport, szódabikarbónát elkeverjük egy külön edényben. Ha a vaj habos, egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját, ezekkel is habosra keverjük. Végül beleforgatjuk az olvasztott csokoládét. A tojásfehérjét egy csipet sóval keményre verjük és a diós keverékkel váltakozva a margarinos masszába forgatjuk. Sütőpapírral kibélelünk egy közepes méretű tepsit és a tésztát belesímítjuk. Az előmelegített sütőben sütjük kb. 25 percig, egy hurkapálcával ellenőrizzük. Ha nem ragad rá már semmi, akkor jó.
A sütit azonnal megkenjük sárgabarack lekvárral, hagyjuk szikkadni. Ha kihült felolvasztunk 10 dkg étcsokoládét fél deci olajjal vízgőz felett és a süti tetejére öntjük. A tepsit mozgatva szét terítjük a tetején.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!