Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Joghurtos lángos Joghurtos lángos
Hozzávalók:
1/2 kg liszt
2 dkg élesztő
1 késhegynyi szódabikarbóna
1 csapott ek.só
másfél dl langyos víz
2 dl natúr joghurt
elkészítése:
A lisztbe belekeverjük a szódabikarbónát,az élesztőt is bele morzsoljuk,hozzáadjuk a joghurtot és a langyos vízet és egy fakanál segítségével jó hólyagosra kidolgozzuk.
kétszeresére kelesztjük,majd még egyszer-kétszer átkeverjük,kelesztjük.
Olajjal lekent munkalapra borítjuk,olajos kézzel ökölnyi nagyságú darabokat tépünk,jól kihúzkodjuk és forró olajban kisütjük.
Először fedő alatt,fordítás után fedő nélkül.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!