Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Sonkagombócos húsvéti leves
Hozzávalók:
füstölt tarja
1 fej vöröshagyma
3 db sárgarépa
3 db csemege uborka
1 db pritaminpaprika
1 db citrom
tejföl
liszt, só bors
babérlevél
zsemlemorzsa, liszt,
2 tojás
A füstölt tarját két órára beáztatjuk hideg vízbe, majd sóval, borssal ízesített (esetleg fokhagymával is lehet fűszerezni) vízben puhára főzzük. Apró kockázzuk vagy daráljuk a füstölt, főtt húst. Vékony csíkokra szeleteljük a zöldségeket. A hagymát felkockázzuk és dinszteljük. Ha már majdnem üvegesre pirult az olajban, hozzátesszük a zöldségeket. Azt is megfonnyasztjuk. Ha ez is elkészült, felöntjük a sonkalével. Sóval, borssal, babérlevéllel ízesítjük. Hagyjuk főni. Közben a főtt tartja kockáihoz zsemlemorzsát, lisztet, sót adunk olyan keménységűre gyúrjuk, hogy abból kis gombócokat tudjunk formálni. Amikor megpuhultak a levesben a zöldségek, két citromkarikát teszünk hozzá, majd a kis gombócokat belehelyezzük a levesbe. Ezután tejfölből és lisztből kevert habarással felöntjük a levest. Készre főzzük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!