Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gesztenyés-puncsos szelet
Hozzávalók:
A tésztához:
6 tojás
6 evőkanál porcukor
14 dkg darált dió
6 evőkanál liszt
fél csomag sütőpor
A krémhez:
25 dkg margarin
15 dkg porcukor
1/2 dl rum
25 dkg gesztenyemassza
1 puncs pudingpor (főzős)
3 dl tej
A mázhoz:
10 dkg tortabevonó csoki
5 dkg vaj
Elkészítés:
1. A tojások sárgáját a porcukorral habosra keverjük, közben hozzáadva 6 kanál vizet.
2. A darált diót, a lisztet, és a sütőport elvegyítjük. A tojásfehérjékből kemény habot verünk, és a lisztes keverékkel felváltva óvatosan beleforgatjuk a tojásos masszába.
3. Elfelezzük, sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben, kb. 190°C-n 2 lapot sütünk belőle.
4. A margarint a porcukorral és a rummal jól kikeverjük, majd két felé vesszük. Egyik felébe beledolgozzuk a gesztenye masszát, ezt kenjük az alsó lapra.
5. A pudingot 3 dl tejben sűrűre főzünk. Ha kihűlt, a margarinos krém másik feléhez adjuk. Rákenjük a gesztenyés krémre és lefedjük a másik lappal.
6. A mázhoz a csokit gőz felett felolvasztjuk, és belekeverünk 5 dkg vajat. A sütemény tetejére kenjük, amit a máz szilárdulása után szeletre vágva tálalunk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!