Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
megmossuk a padlizsánokat és nem túl vékony karikákra -héjastól- felvágjuk őket. A szeleteket meghintjük sóval. A cukkinikat mossuk, meghámozzuk és a vékony karikákra vágjuk, ezeket is megsózzuk, és fél órát pihentetjük mind a két zöldséget. Ezelatt kissé kiadják levüket, elvesztik kesernyés mellékízüket, és puhulnak is. Leöntjük/leitatjuk róluk a vizet és nekikezdünk.
Egy mély serpenyőben, vagy lábasban kevés olívaolajat hevítünk, erre tetemes mennyiségű felkarikázott póréhagymát, majd mikor párolódni kezd, zúzott fokhagymát dobunk. Rátesszük a padlizsánt és a cukkinit, lefedjük, és várunk, míg legalább annyira összeesnek, hogy végre meg lehessen keverni, és más is beférjen melléjük. Mikor ez a pont eljő, sózzuk, borsozzuk, és hozzádobunk egy-két karikára vágott paprikát is. Amikor a paprika is elveszti ruganyosságát két-három meghámozott, cikkekre vágott paradicsom következik. Kevés sóval,oregánoval, kakukkfűvel és bazsalikommal szórjuk meg a készülő ételt, majd azon melegében friss bagettel tálalhatjuk!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!