Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kapros túrós burek
A burek a szláv népek pizzája. A magyar megfelelője talán a lepény, vagy a pite. Lehet nyitott, és lehet tésztalappal fedett. Készíthetjük édes és sós, husos, zöldséges és gyümölcsös változatban. Tésztája élesztős kelt tészta, de lehet a mi kenyértésztánk, pizza tészta, de akár síma vajas tészta is.
Készíthetjük tepsiben, vagy akár tortaformában is.
Hozzávalók:
50 dkg liszt
4 db tojás
50 dkg túró
1 doboz natúr krémsajt
3 evőkanál tejföl
1 csomag snidling
5 szál kapor
1 csomag élesztő
Só
Elkészítése :
Kivajazzuk és kilisztezzük a tortaformát. A lisztből, élesztőből, két tojásból kevés sóval tésztát készítünk, kinyújtjuk és a tortaformába tesszük úgy, hogy a forma oldalának a feléig érjen . Egy villával megbökdössük és tíz percre forró sütőben elősütjük. Tíz perc után kivesszük, és még forrón megkenjük tojásfehérjével, és hagyjuk hogy a tészta melegétől rásüljön, megszáradjon. Ez kb 5 perc. Elkészítjük a tölteléket. A túrót villával összetörjük, hozzákeverjük a krémsajtot és a tejfölt, kevés sót és az apróra vágott kaprot és snidlinget, egy egész tojást és egy tojás sárgáját és alaposan összekeverjük. Ezután rákenjük a tésztára, és sütőben 25 - 30 perc alatt készre sütjük
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!