Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
LIBACOMBBÓL KÉSZÜLT ÉTELEK
— Nyers libacombot (sonka helyett) sós, borsos, fokhagymás vízben megfőzünk, vékonyan felszeleteljük és főtt tojással, zöldpaprikával tálaljuk.
— Így lehet gyorsan sült libacombot készíteni: A libacombot félpuhára megfőzzük hagymás, fokhagymás, fűszeres vízben. Utána pedig ezt a félig kész libacombot forró sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
TÖLTÖTT LIBACOMB
Hozzávalók: 4 libacomb, 25 dkg darált sertéshús, 10 dkg sárgarépa, 10 dkg fehérrépa, 5 dkg zellergumó, 1 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1,5 dl tejszín, 3 dkg liszt, 2 evőkanál paradicsompüré, 2 dl vörösbor, 4 evőkanál olaj, őrölt pirospaprika, köménymag, őrölt bors, só.
Elkészítés: A darált sertéshúst sóval, borssal, zúzott fokhagymával, pirospaprikával, őrölt borssal és köménymaggal fűszerezzük. Hozzáadjuk a tejszín felét, és jól összedolgozzuk. A libacombokból kiszedjük a csontokat, helyükbe a tölteléket töltjük, összegöngyöljük, és vékony zsineggel rögzítjük. Sóval, borssal fűszerezzük. Sütőtálba helyezzük, forró olajjal leöntjük, és sütőben félpuhára sütjük. Hozzáadjuk a karikákra vágott zöldségeket, a paradicsompürét és tovább sütjük. Liszttel megszórjuk, a maradék tejszínnel és a borral felöntjük, és fedő alatt puhára pároljuk.
A mártást besűrítjük, átszűrjük, és a felszeletelt húsra öntjük. Hasábburgonyát adunk mellé.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!