Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Felhő szelet 1
A tészta hozzávalói:
2,5 dl víz
15 dkg zsír
15 dkg liszt
6 db tojás
Krém hozzávalói:
7,5 dl tej
3 csg vaníliás pudingpor
25 dkg Rama margarin
15 dkg porcukor
Hozzávalók a krém tetejére
0,5 liter tejszín
1 habfixáló
2 tasak vaníliás cukor
A tészta elkészítése:
2,5 dl vizet, 15 dkg zsírt felforralunk, majd hozzákeverünk
15 dkg lisztet, összefőzzük.
15-20 percig állni hagyjuk, utánna 6 db tojást egyenként belekeverünk.
2 lapot sütünk tepsi hátán.(nagy gáztepsi hátán)
A tepsit megkenjük zsírral és úgy kenjük rá a tésztát.15 percig ne nyissuk ki a sütőt!
Érdekes hullámos felületü lapokat kapunk.
A krém készítése:
7,5 dl tejben, 3 vanilliás pudingot sürüre főzünk,1 ráma margarint,15 dkg porcukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudingot hozzákeverjük.
Ezt a krémet az egyik lapra kenjük.
Következő lépés:
5 dl tejszínt, 2 vanillincukorral habnak felverjük és közben beleteszünk 1 habfixálót és kemény habbá verjük.
A tejszínhabot a krémre kenjük és ráhelyezzük a másik lapot.
Porcukorral meghintjük a sütemény tetejét.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!