Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Tangó szelet
Hozzávalók a tésztához:30 dkg liszt,20 dkg porcukor,5 dkg margarin,1 tojás,1 evőkanál kakaó,1/2 cs. sütőpor,1 dl tej.
Krémhez:20 dkg vaj,20 dkg porcukor,1 vaniliáscukor, valamint 1 l tej 3 cs, vaniliapuding, piskótatallérok.
Elkészítése. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 2 lapot nyújtunk, tepsi hátán megsütjük.A tejből és a pudingporból sürü krémet főzünk,hütjük. Ezalatt a vajat és a kétféle cukrot habosra keverjük, majd a kihült pudinggal jól összedolgozzuk.
Összeállítás: A krémet a 2 lap közé és a tetejére kenjük. A felső krémre kis kerek piskótatallérokat rakunk sorba. Végül olvasztott csokival megcsurgatjuk. Négyzet alakura szeleteljük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!