Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Tésztához:
2 tojás
4 dkg cukor
4 dkg liszt
Krémhez:
1 liter tej
30 dkg rizs
1 csomag vaníliás cukor
6 dl tejszín
8 dkg cukor
3 evőkanál zselatin
10 dkg szeder
2 dl szeder- vagy málnalé
egy csipet só
Elkészítése:
A
tésztához a tojások sárgáját habosra verem a cukor egyharmad részével. A
tojásfehérjéket a maradék cukorral keményre felverem, majd óvatosan
összedolgozom a liszttel és a cukros tojássárgával. A tésztát kikent és
kilisztezett 20x30 cm-es tepsibe terítem, megsütöm, és a tepsiben hagyom
kihűlni. A tejben a cukorral, a vaníliás cukorral meg egy pici sóval
puhára főzöm a rizst. Elkeverek benne két evőkanál feloldott zselatint,
majd langyosra hűtöm. A tejszínt kemény habbá verem, és óvatosan a
tejberizshez keverem. A rizses krémet egyenletesen elterítem a piskóta
tetején, és kb. 30 percre a hűtőbe teszem, hogy kissé megdermedjen.
Közben a gyümölcslét felmelegítem és feloldok benne egy jó evőkanál
zselatint. A rizses krém tetejét kirakom szederrel, bevonom a
gyümölcszselével, és további két órára visszateszem a hűtőbe.
www.hotdog.hu
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!