Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Joghurtos görögsaláta
Hozzávalók:
1kg kígyóuborka, 20 dkg feta sajt, 1 fej fodros saláta, fél piros színű kaliforniai paprika, fél zöld színű kaliforniai paprika, fél citrom kifacsart leve, 1 evőkanál olívaolaj, 2dl joghurt, 2dl sovány tejföl, 10 szem dióbél, 3 gerezd fokhagyma, 1 csokor kapor, kevés porcukor, frissen őrölt fekete bors, só
Elkészítés:
Az uborkát meghámozzuk, félbevágjuk, majd a feleket még 4-5 hosszú csíkra osztjuk. A csíkokat felkockázzuk, citromlevet csurgatunk rá. A salátát megmossuk, leveleire szedjük és összetépkedjük. Nem vágjuk! A színes paprikák csumáját kivágjuk, kockákra aprítjuk. A tálba tett hozzávalókat olívaolajjal meglocsoljuk és lefedve 1órára hűtőszekrénybe tesszük. Egy másik tálkában összekeverjük a joghurtot a tejföllel. A dióból néhány szemet félreteszünk, a többit durvára vágjuk. A kaprot megmossuk, felitatjuk róla a vizet, néhány szál kivételével felaprózzuk, és a joghurtos tejfölhöz tesszük. A megtisztított fokhagymát áttörjük és porcukorral együtt a joghurtos krémbe keverjük. Sózzuk, borsozzuk, és jól behűtjük. A feta sajtot kockákra vágjuk, lecsöpögtetjük. Tálaláskor néhány kanál joghurtos mártást merünk a salátás uborka mellé, és teszünk hozzá egy pár kockára vágott feta sajtot. Tetejére kaporszálat, felezett dióbelet díszítünk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!