Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A gesztenyepürét vegyük ki a hűtőből. A
darált kekszet keverjük össze a porcukorral. Mikróban olvasszuk föl a
csokikat (3 perc 350 W-on, keverjük el), és öntsük a kekszhez. A
margarint is olvasszuk fel 2 perc alatt a mikróban, és adjuk hozzá.
A mikró mindenre jó ennél a receptnél, tehát, ha nem enged fel időben a
gesztenyepürénk, azt is melegíthetjük benne. 350 W-on pár percig, majd
ha már omlós, kis kockákban adjuk a kekszhez. Öntsük hozzá a többi
alapanyagot, a kakaóport, az aromákat, és 8 ek vizet, és gyúrjuk
homogénné a masszát.
Az omlós kekszet még a csomag felbontása előtt törjük apró darabokra,
mondjuk egy sodrófa vagy klopfoló segítségével. Adjuk ezt is hozzá a
többihez, és gyúrjuk össze, minél homogénebbé, hogy csak az omlós
kekszdarabok villanjanak ki a barna masszából :) (mint a szalámiban).
Ha ezzel is megvagyunk, szedjük ketté, és először 2 nagy gombóccá, majd
sodorva őket, alakítsunk ki, két rúd szalámit. Szórjunk kókuszreszeléket
egy tálcára, és gördítsük meg benne a szalámijainkat. Tegyük hűtőbe, és
fogyasztás előtt szeleteljük!
mindmegette.hu
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!