Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Chilis sertésnyárs
Hozzávalók:
1kg felsál
növényi olaj
16 puha tortilla (kb. 15 cm átmérőjű)
240 ml tejföl metélőhagymával (tálaláshoz)
A páchoz:
fél kk. chilipor
1 kk. őrölt kömény
4 gerezd fokhagyma, préselt
2 ek. szárított oregánó
6 ek. Narancslé
Előkészítési idő: 15 perc + egy éjszaka a hűtőben
Grillezési idő: 8-10 perc
8 adag
Páclé: A hozzávalókat egy tálba tesszük, addig keverjük, amíg egy híg pasztát nem kapunk. Miközben a húst előkészítjük, a pácot szobahőmérsékleten állni hagyjuk.
A húst 2 cm-es kockákra vágjuk, majd egy keskeny, hosszú tálba helyezzük. Ráöntjük a pácot, alaposan megforgatjuk benne a húst, hogy teljesen befedje. Fóliával letakarjuk, és 1 éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.
Ha a grill készen áll, a húst lecsepegtetjük,csepegtesse le, nyársra húzzuk és bekenjük olajjal.
Direkt hő felett kb. 8-10 percig sütjük a nyársakat,, amíg át nem sül (kb. 2-3 perc minden oldalon).
Négy 4 db-os, alufóliába csomagolt tortilla csomagot direkt módszerrel magas hőfokon kb. 4 percig grillezünk.
Kivesszük a tortillákat a fóliából, és minden vendégnek tálalunk egy nyársat, és két meleg tortillát. A húskockákat lehúzzuk a nyársról, és a tortillába tekerjük. Ajánlunk mellé egy ek. tejfölt vagy más salátát vagy öntetet.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!