Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Burgundi ragu bográcsban:
Hozzávalók(4 személyre):
40 dkg marhalábszár
40 dkg csirkemell
30 dkg csiperke gomba
20 dkg zöldborsó
1 szelet szalonna
3 db sárgarépa
1 db fehér répa
1 fej vöröshagyma
1 db póréhagyma
5 db zöldhagyma
1 üveg vörösbor
1 db sűritett paradicsom
3 db paradicsom
1 db zöldpaprika
mustár
cukor
citrom
fűszerek
Elkészítése: A marhahúst vörösboros pácban egy nappal az elkészítése előtt bepácoljuk. Dobunk rá 3 babérlevelet, összetört borókabogyót, lestyánt, bazsalikomot, kakukkfűt, rozmaringot szerecsendiót, és egy szelet citromot.
A csirkemellet is pácoljuk, de szójaszószos, mustáros szerecsendiós borban.
A bográcsban először a szalonnát pirítjuk meg. mikor kisült a zsírja, 3 evőkanál cukrot szórunk rá. Mikor megkaramellizálódott, hozzákeverjük a sűrített paradicsomot, elkeverjük, és rátesszük a marhahúst, és a fűszeres pácleve egy részét. Mikor félig puha a marha, hozzáadjuk a csirkét, és ha elfőtte a levét, a páclével pótoljuk. Hozzáadjuk a zöldséget és a répát, maj 10 perc elteltével a paprikát és a gombát. További 10 perc főzés után a julienre vágott hagymát, és a cikkekre vágott paradicsomot. Ha már majdnem puha a hús, ráöntjük a zöldborsót, és készre főzzük.
A végső ízét cukorral, citrommal, mustárral, szerecsendióval, sóval ételízesítővel tudjuk beállítani. Egy pikáns ízű édes-sós-savanykás ragut kell kapnunk.
|
|
Kovácsné Terézia 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!