Börcs: Burgundi ragu

Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 298 fő
  • Képek - 4325 db
  • Videók - 155 db
  • Blogbejegyzések - 389 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 16 db

Üdvözlettel,

Börcs klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 298 fő
  • Képek - 4325 db
  • Videók - 155 db
  • Blogbejegyzések - 389 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 16 db

Üdvözlettel,

Börcs klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 298 fő
  • Képek - 4325 db
  • Videók - 155 db
  • Blogbejegyzések - 389 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 16 db

Üdvözlettel,

Börcs klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 298 fő
  • Képek - 4325 db
  • Videók - 155 db
  • Blogbejegyzések - 389 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 16 db

Üdvözlettel,

Börcs klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Burgundi ragu bográcsban:

Hozzávalók(4 személyre):

40 dkg marhalábszár

40 dkg csirkemell

30 dkg csiperke gomba

20 dkg zöldborsó

1 szelet szalonna

3 db sárgarépa

1 db fehér répa

1 fej vöröshagyma

1 db póréhagyma

5 db zöldhagyma

1 üveg vörösbor

1 db sűritett paradicsom

3 db paradicsom

1 db zöldpaprika

mustár

cukor

citrom

fűszerek

Elkészítése: A marhahúst vörösboros pácban egy nappal az elkészítése előtt bepácoljuk. Dobunk rá 3 babérlevelet, összetört borókabogyót, lestyánt, bazsalikomot, kakukkfűt, rozmaringot szerecsendiót, és egy szelet citromot.

A csirkemellet is pácoljuk, de szójaszószos, mustáros szerecsendiós borban.

A bográcsban először a szalonnát pirítjuk meg. mikor kisült a zsírja, 3 evőkanál cukrot szórunk rá. Mikor megkaramellizálódott, hozzákeverjük a sűrített paradicsomot, elkeverjük, és rátesszük a marhahúst, és a fűszeres pácleve egy részét. Mikor félig puha a marha, hozzáadjuk a csirkét, és ha elfőtte a levét, a páclével pótoljuk. Hozzáadjuk a zöldséget és a répát, maj 10 perc elteltével a paprikát és a gombát. További 10 perc főzés után a julienre vágott hagymát, és a cikkekre vágott paradicsomot. Ha már majdnem puha a hús, ráöntjük a zöldborsót, és készre főzzük.

A végső ízét cukorral, citrommal, mustárral, szerecsendióval, sóval ételízesítővel tudjuk beállítani. Egy pikáns ízű édes-sós-savanykás ragut kell kapnunk.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu