Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Börcs klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Börcs klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Bográcsos hallecsó
3 evõkanál zsír v.olaj,
15 fej közepes nagyságú hagyma,
15 zöldpaprika,
6 paradicsom,
3 csöves paprika,
2,5kg hal, és ízesítéshez só.
Elkészítése:
Hatliteres bográcsban a zsiradékot felolvasztjuk. A felkarikázott vágott hagymát és zöldpaprikát állandó keverés közben megdinszteljük. Mikor már félig megfõtt, a szeletelt paradicsomot és csöves paprikát is hozzáadjuk. Meg keverjük, összefõzzük, mikor megpuhult hozzáadjuk a sóban állt hal darabokat. Meg várjuk míg összerottyan, és ha kell még utána ízesítjük. Ily módon a busa is finom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!